Ruitreparatie en vervanging

Ruitreparatie en vervanging

Een sterretje of barst in uw autoruit? Of is er een ruit ingeslagen? Garagebedrijf Looijen in Boxmeer staat u bij met een vakkundige ruitreparatie. Kom direct naar Boxmeer en Garagebedrijf Looijen zal uw autoruit zo snel mogelijk repareren.

 

Voorkom doorscheuren met ruitreparatie

Bestaat de beschadiging van uw ruit slechts uit een ster of scheur? Garagebedrijf Looijen adviseert om hier niet mee door te blijven rijden. Zeker bij wisselende temperaturen, bijvoorbeeld als u de verwarming aan hebt in winters weer, kan de scheur eenvoudig doorscheuren. Een ruitreparatie is dan meteen een stuk duurder. Zorg dat u op tijd bent en laat uw ruit zo snel mogelijk repareren door Garagebedrijf Looijen in Boxmeer.

 

Vervangende auto: Garagebedrijf Looijen in Boxmeer zorgt ervoor!

In veel gevallen kost een ruitreparatie weinig tijd. U kunt dan bij ons blijven wachten tot uw auto weer gereed is. Duurt het toch langer en hebt u vervangend vervoer nodig? Natuurlijk zorgt Garagebedrijf Looijen dan voor een leenauto of leenfiets gedurende de ruitreparatie!

 

Ruitschade? Kom langs bij Garagebedrijf Looijen!

Voorkom onnodige extra kosten en wacht niet te lang bij autoruitschade. Bij Garagebedrijf Looijen staan wij voor u klaar voor een snelle ruitreparatie. Rijd gerust even langs als u in de buurt bent of neem contact op voor een afspraak.