APK

APK

Garagebedrijf Looijen: specialist in APK keuringen

Voor alle automerken. Niet de goedkoopste, maar eerlijk en oprecht! Als er reparaties aan uw auto nodig zijn dan overleggen wij dit eerst met u en geven een heldere prijsopgave.

Garagebedrijf Looijen staat bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding voor een APK-keuring. Kom eens langs, bel of mail ons en maak een afspraak voor de periodieke keuring van uw auto. Ook voor uw APK-keuring moet u bij garagebedrijf Looijen zijn!

Laat uw auto op tijd keuren, indien u geen geldig keuringsbewijs heeft riskeert u een boete!
U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum.

Voor uw eigen veiligheid

Voor uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers is het belangrijk dat uw auto technisch goed in orde is. Bij de APK keuring let de keurmeester onder andere op de volgende onderdelen: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. De RDW voert steekproefcontroles uit om te controleren of de wettelijke regels worden gehanteerd.